Lidia Buble aduce publicului „Roșu Nuclear”, o piesă despre curaj, putere, spontaneitate și schimbări. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

 

„Roșu Nuclear” spune povestea fiecărei persoane care a trecut sau trece prin rutină, fie ea personală sau profesională și are nevoie de schimbare. Muzica și versurile au fost scrise de artistă, alături de Bianca Dragomir și Anastasia Sandu, iar de producția muzicală s-au ocupat Adi Colceru, Iordan Adrian și Vlad Măzărel.

<<Roșu Nuclear>> este mai mult decât un simplu sunet, este o călătorie emoțională a regăsirii și ieșirii din rutină. Este despre alegerile pe care TU le faci. Când simți, schimbă ceva, experimentează lucruri noi, ieși din cotidian, sparge bariere. Dragii mei, îmi doresc ca piesa mea să vă fie aproape de suflet, așa cum o simt și trăiesc eu”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble și-a surprins fanii cu succesul internațional, odată cu feat-ul latino „Robándote un beso”, alături de Lenier, compozitor și câștigător a patru premii Latin Grammy. Melodia a cucerit piața muzicală din Mexic, Argentina, Florida și Spania. Recent, artista a colaborat cu Fly Project pentru piesa „Oh La La”, dar a lansat și piesa solo „Romanță cu parfum”, un remake Semnal M.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns