Irina Rimes a lansat „Ultima”, o piesă care vorbește despre acea relație pe care simți că trebuie să o lași în urmă, dar, în același timp, îți dorești un ultim moment perfect pentru a te desprinde definitiv și a merge mai departe.

 

Fanii au așteptat cu nerăbdare această piesă, iar de la primele versuri lansate pe internet, s-au îndrăgostit iremediabil de sinceritatea și forța transmisă de Irina Rimes. Cunoscută pentru abilitatea de a crea conexiuni autentice prin muzică, Irina a reușit să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor săi, oferindu-le o melodie care rezonează cu propriile trăiri.

Creditele pentru piesă merg către Irina Rimes – text, Irina Rimes, Alex Cotoi – muzică, Alex Cotoi – producție.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum „Neiubita ta”, „Flori de mai”, „Changer”, „Gelos”, dar și colaborarea cu Theo Rose pentru „Stinge Luminile”, extrasă de pe soundtrack-ul filmului „Miami Bici 2”.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns