Jennifer Lopez dă un nou suflu piesei „Can’t Get Enough” alături de rapperița Latto. Colaborarea muzicală este lansată alături de un videoclip disponibil în articol.

Nu a trecut mult timp de la lansarea piesei „Can’t Get Enough” că Jennifer Lopez a și pregătit un remix dinamic alături de Latto. Mai mult, noua variantă muzical beneficiază și de un videoclip special. Creat de J. Lo și regizat de Tanu Muiño, materialul video debutează cu un grup de reporteri ce îi pun o mulțime de întrebări cântăreței, printre care: „Jennifer, ce contează cu adevărat pentru tine?”. Răspunsul artistei nu întârzie să apară: „Iubirea”.

Videoclipul continuă cu diferite ipostaze ale cântăreței de 54 de ani. Se mișcă senzual pe un pat, se plimbă cu înverșunare pe stradă, sub privirile trecătorilor, apoi se angajează într-o coregrafie plină de energie.

Varianta originală „Can’t Get Enough” a avut premiera pe 10 ianuarie, fiind primul single extras de pe albumul „This is Me…Now”. Alături de lansarea discului, Jennifer Lopez le va oferi fanilor și un scurtmetraj intitulat „This Is Me… Now: A Love Story”.

Scenariul scurtmetrajului a fost scris de Jennifer Lopez, Matt Walton, Dave Meyers și Chris Shafer, prezentând călătoria artistei către găsirea iubirii ideale. „This Is Me…Now: A Love Story” este descris ca fiind o odisee muzicală cinematografică, cufundată în povești și mitologie, umor și vindecare. Va fi disponibil din 16 februarie pe Amazon Prime.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns