INNA a lansat „Cheeky”, o poveste muzicală despre dorința de iubire și conexiune. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Cheeky” este o captivantă combinație de ritmuri, compusă de Iraida, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Marcel Botezan, INNA, cu versuri semnate de Iraida și INNA, și produsă de Marcel Botezan, Alex Cotoi și Sebastian Barac.

Piesa îmbină ritmuri dance cu influențe arabe, creând un sunet irezistibil care îi îndeamnă pe ascultători pe ringul de dans. Refrenul molipsitor, împreună cu versurile jucăușe, dezvăluie o poveste despre dorința de iubire și conexiune. „Cheeky” va fi inclusă în tracklist-ul viitorului album pe care INNA îl va lansa în urma proiectului Dance Queen’s House.

„Cheeky” a fost lansată împreună cu un videoclip filmat de Paul Tatcu, editat de Andrei Rădulescu, producție video realizată de Loops Production. Coregrafia dansatoarelor a fost creată de Maria Hîncu.

Anul trecut, INNA a lansat „Rock My Body” cu R3hab, o piesă care a dominat clasamentele radio din Franța, dar și din Turcia, Olanda, Norvegia, Finlanda, și „Freak” cu Tujamo. De asemenea, piesa „VKTM”, în colaborare cu Sickotoy și TAG, a fost inclusă în campania Victoria’s Secret ICON, într-un videoclip statement în care apar cele mai relevante modele internaționale din lume: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns