DJ Sava continuă seria de remake-uri și face echipă cu Adriana Onci și Connect-R pentru „Număr Zilele”. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

DJ Sava, Adriana Onci și Connect-R aduc în prim-plan o combinație unică de elemente fresh pe beat-uri dance. „Număr Zilele” face parte din următorul album al lui DJ Sava, ce poartă numele de „Refresh”, alături de alte piese precum „Gașcă 23” (împreună cu Iuliana Beregoi și Shift), „Adio” (împreună cu Cleopatra Stratan) și „Ploaia” (împreună cu UDDI și Adriana Onci). „Număr Zilele” vorbește despre prețuirea fiecărei clipe din viață și despre importanța de a trăi în prezent.

Adriana Onci, una dintre cele mai fresh voci din industria muzicală, a lansat alături de DJ Sava mai multe single-uri printre care „Mi Ritmo”, „Lover In The Club” și „Bora Bora”.

DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat.

Connect-R a colaborat cu artiști precum Loredana, Chris Mayer, Johny Romano, Liviu Teodorescu, Shift și mulți alții. Vara trecută, artistul a lansat „Rita”, împreună cu Smiley, melodie care a fost pe prima poziție în Trending și a cucerit clasamentele radio și TV. La începutul anului 2022 a lansat „Contagios”, o piesă trap cu influențe dancehall, apoi a colaborat cu Mario Fresh pentru „Umbre”, single ce a ocupat primele poziții în Trending-ul de pe YouTube.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns