Dua Lipa începe weekend-ul devreme cu o piesă nouă, una ritmată, care pare ideală pentru un trailer de film sau o defilare de modă. Se numeşte „Training Season”, a primit un videoclip centrat în jurul experienţei de la o cafenea.

 

Cei care au ascultat „Training Season” s-au dus imediat cu gândul la ABBA şi cu siguranţă e ceva aici de anii ’80, de disco şi pop suedez. E şi un crescendo ca la EDM, doar că nu se finalizează cu vreun drop. Dua Lipa apare în videoclip savurând un ceai sau o cafea la o cafenea, în vreme ce sute de priviri o urmăresc şi sute de „simps” îi respiră în ureche.

Starul pop de 28 de ani ne-a oferit abia al doilea single de pe noul său album, după ce ne arătase un teaser al său la ceremonia Grammy 2024. Versurile sunt chiar despre viaţa amoroasă a artistei, aşa cum explică şi ea:

Am fost la o serie de întâlniri proaste şi ultima a fost picătura care a umplut paharul. Următoarea dimineaţă am ajuns la studio, unde Carolinne Ailin şi Tobias Jesso Jr, colaboratori ai mei m-au întrebat cum a fost. Imediat am declarat „Sezonul de antrenament s-a încheiat!” şi apoi s-a bârfit despre date-uri, s-a râs şi totul s-a legat rapid de acolo.

Dua Lipa spune şi că melodia are mai multe semnificaţii, pe lângă a spune bărbaţilor cum se face dating-ul corect. E şi despre faptul că s-a încheiat cu „antrenamentul”, iar tânăra a crescut cu fiecare experienţă. Videoclipul cel nou a fost regizat de câte Vincent Haycock, iar la piesă a lucrat şi Kevin Parker de la Tame Impala.

Primul single de pe viitorul album a debutat la final de an 2023, „Houdini” fiind foarte catchy, iar videoclipul etalând o schimbare de look a artistei. Cei care ascultă cu atenţie aceste track-uri au găsit influenţe de la hiturile ABBA „Voulez-Vous” şi „Gimme Gimme Gimme”. Floricelele de pian amintesc de ce făcea creatorul de magie de la ABBA, Benny Anderson pe multe hituri, inclusiv „Dancing Queen”.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns