Jennifer Lopez a lansat „Rebound”, o nouă piesă extrasă de pe albumul „This Is Me…Now”. Este acompaniată de un videoclip dureros și emoționant, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

 

Piesa „Rebound” vorbește despre suferința emoțională, mintală și chiar fizică dintr-o relație. Artista a fost sfătuită de soțul său, Ben Affleck, să-și canalizeze durerea în muzică și să exploreze călătoria tumultoasă spre găsirea iubirii.

„Rebound” este lansată alături de un videoclip al cărui mesaj este clar: dragostea nu ar trebui să provoace niciodată durere. Regizat de Dave Meyers, cunoscut pentru colaborări cu artiști precum Drake și Taylor Swift, videoclipul se adâncește în realitatea crudă a relațiilor abuzive.

În materialul video, Lopez este literalmente legată de un partener abuziv. Împreună trec prin suișuri și coborâșuri care se termină întotdeauna cu unul dintre ei rănit atât fizic, cât și emoțional. În timp ce se luptă în propria lor casă de sticlă, protagoniștii împărtășesc același ciclu de abuz cu alte cupluri. În final, artista reușește să se desprindă și să alerge pe holurile de sticlă care ajung să se spargă în mii de bucăți, eliberând-o la propriu și la figurat.

„Rebound” este extrasă de pe cel mai recent album al artistei, „This Is Me…Now”. Alături de lansarea discului, Jennifer Lopez le-a oferit fanilor și un scurtmetraj intitulat „This Is Me… Now: A Love Story”. Descris ca o odisee muzicală cinematografică, cufundată în povești și mitologie, umor și vindecare, filmul este disponibil de vizionare pe Amazon Prime.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns