Eva Timush și JUNO au lansat „Imuni la bine”, o piesă despre iubiri toxice. Melodia este lansată alături de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

 

„Imuni la bine” are un ritm care te prinde instant, iar vocile celor doi cântăreți se îmbină perfect, creând o chimie sonoră de neuitat. E genul de melodie care îți rămâne în minte, și pe lângă ritm, are și un mesaj puternic despre relațiile complicate, care uneori creează dependență și te țin departe de adevărata fericire.

Piesa a fost scrisă de JUNO, Andra Brebu, Mario Morar, NOUĂ UNȘPE. Producția a fost realizată, de asemenea, de Mario Morar și NOUĂ UNȘPE. Videoclipul piesei a fost regizat de Sânziana Pantazi, cu frnk – DOP și producție de Loops Production.

Originară din Republica Moldova, Eva Timush a participat la emisiuni precum Next Star România & Românii Au Talent, unde a strâns milioane de vizualizări cu momente captivante. Mai mult de atât, aceste concursuri i-au sporit abilitățile și experiența de artist live, astfel că participarea sa de la Vocea României a fost foarte bine primită, ajungând până în semifinale. Printre cele mai cunoscute single-uri ale Evei Timush se numără „Tattoo” și „Too Deep”, colaborarea cu Sickotoy.

Colaborarea ei cu Vescan pentru „Colegi de apartament” a atins poziția #1 în trending-ul YouTube-ului și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția maximă #2. Anul trecut, artista a mai avut parte de două colaborări pentru „Bad Girls”, alături de SICKOTOY, INNA și ANTONIA și pentru „Te-am sunat”, alături de rareș. Recent, Eva a lansat „Unde ești acum”, prima piesă solo în limba română, „Prea așa”, dar și „Un pic”, în colaborare cu ADI.

Artist complet, JUNO scrie, cântă, dansează și trăiește muzică. Are multiple colaborări cu artiști precum Smiley, Feli, Raluka, Nicole Cherry, Mario Fresh, MIRA și JO. Este cunoscut atât pentru single-uri precum „Rana mea”, „Sufletul meu”, „Cafea și tarot”, „Roza”, dar și colaborări pentru „Scumpă foc”, „Toată noaptea” și „Mă mai ia”, cea din urmă obținând locul 3 în MediaForest pe anul 2021.

În 2022, piesa „Scumpă foc” i-a adus lui JUNO și echipei sale premiul Best Music Video în cadrul Romanian Music Awards. În 2023, artistul a făcut furori în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” unde publicul l-a cunoscut pe JUNO – artistul complet, camelonic și plin de energie. JUNO a lansat în colaborare cu JO piesa „Nimeni nu ne poate despărți”, care a intrat în TOP 10 MediaForest și a realizat albumul „Afrodisiac”.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns