Acoustic Boyz și Theo Rose au lansat „Toate inimile frânte”, o melodie care vorbește despre o relație defectuoasă, despre posibilitatea unei șanse de a repara acea legătură și despre speranța că inima se va vindeca într-o bună zi.

 

După ce au cucerit platforma TikTok, Acoustic Boyz și-au lansat singuri provocarea de a cânta alături de Theo Rose. Așadar, băieții au scris o piesă și i-au dedicat-o artistei, rugând-o să o interpreze alături de ei, iar visul lor s-a îndeplinit.

Piesa, așa cum o puteți auzi acum, a fost scrisă de Theo Rose, Alessandra, Denis Giuliano Costea, Robert Pacurar și Paul Moraru. Producția a fost realizată in studiourile UrbanLabRecords.

Acoustic Boyz este un trio dinamic din județul Brașov, format din Denis (solist/saxofonist), Pacu (chitarist) și Paul (tobe). Călătoria lor a început cu un TikTok viral într-o baie, evidențiind carisma și talentul lor muzical. Vocea plină de suflet a lui Denis, chitara fermecătoare a lui Pacu și ritmurile lui Paul formează o combinație fresh și dinamică.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Cămașa”, „Gipsy Run”, „Bravo Lor Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm „Roata”, cu Damian Drăghici, „Fără Tine”, cu Bogdan de la Ploiești, „Stinge Luminile” cu Irina Rimes, „Ca-n România” cu MIRA și „Sângele Frate Nu Te Face” cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns