„Unu” a fost compusă de membrii trupei 3 Sud Est: Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Melodia vorbește despre o dragoste puternică, în care partenera este văzută drept un „superstar”. „În noapte vreau să-ți cânt / Să te privesc adânc / Sărutul tău cu dor e nebunie curată”, sunt o parte din versurile cântate de muzicieni.

„Unu” este lansată alături de un videoclip regizat de Kobzzon. Vizualul îi prezintă pe cei trei muzicieni susținând un recital. În public se fac remarcate două personaje, un cuplu a cărui dragoste este exprimată în piesa muzicală.

Trupa 3 Sud Est a fost înființată în 1997, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele „Amintirile”, „Ai plecat”, „De ziua ta”. De-a lungul timpului, muzica lansată de 3 Sud Est a avut un rol important în evoluția industriei românești de divertisment. Formația s-a bucurat de o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de hituri care au stat în fruntea topurilor muzicale și a playlisturilor din FM. Grupul a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde a reușit să împărtășească emoția fiecărui single lansat.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns