Alina Eremia a lansat o nouă colaborare în 2023, de această dată o piesă tipică de club, „The Plan”. Este o colaborare cu Romanian House Mafia, care are un bas şi nişte clape cu un sound foarte dance.

Coperta single Romanian House Mafia Alina Eremia The Plan

Coperta single Romanian House Mafia Alina Eremia The Plan │ FOTO: Global Records

 

„The Plan” este o melodie catchy, cu un sound de început de ani 2000 şi aminteşte de hiturile Alexandrei Stan de acum un deceniu. A strâns aproape 140.000 de vizualizări pe YouTube în doar 4 zile şi are un bas care o transformă în imn de dance floor. De muzică s-au ocupat Yoshi Breen, Alida, Marcel Botezan, Sebastian Barac. Producţia e semnată Alex Cotoi, Sebastian Barac şi Marcel Botezan.

Pentru cei care nu ştiu, Romanian House Mafia este un proiect muzical Global Records creat pentru a promova creaţiile din zona dance şi house. E practic un sublabel de muzică dance de la Global Records, care îşi permite să experimenteze cu sound-uri de house clasic, înregimentând cei mai buni producători şi DJi. A avut şi o colaborare cu INNA, „From Paris to London”, alături de Bastien,.

Prima lansare a Romanian House Mafia a fost „Spend the Night”, colaborare între Gran Error şi Bastien, iar a doua este cea cu Jade Shadi, „Wasted on You”.

În ce o priveşte pe Alina Eremia, am văzut-o jurat în show-ul de talente One True Singer anul trecut pe HBO Max, iar în 2023 ne-a oferit colaborarea cu Mario Fresh „Ai Fost”. Pe final de an 2022 colabora cu DJ-ul turc Ilkan Gunuc pentru track-ul de petrecere „Party Song”, care a fost bine primit în Balcani. Artista ne-a propus în ultimul an şi un documentar muzical, „În Zadar (Behind the Music)”, prin care fanii au cunoscut-o mai bine.

Alina Eremia debuta în muzică românească la vârsta de doar 5 ani. În 2005 a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest, cu piesa „Ţurai”. Din 2008 a colaborat cu Disney România, dublând vocile lui Pocahontas şi Belle din „Frumoasă şi Bestia”. A primit şi un premiu la The Artist Awards 2022 pentru „Cea mai bună colaborare a anului”, piesa „Supertare” cu Connect-R.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns