Colaborarea rareș, Theo Rose și DOMINO a fost cu siguranță prolifică, întrucât „Sâmbătă seară” se află în acest moment pe locul 2 în topul căutărilor Shazam. Piesa reprezintă întâlnirea dintre „vechi” și „nou”. Mai multe detalii în articol.

Videoclip rareș x Theo Rose x Domino - Sâmbătă seară

Videoclip rareș x Theo Rose x Domino – Sâmbătă seară │ FOTO: captură youTube

 

„Sâmbătă seară” a fost lansată pe 3 februarie și de atunci se bucură de succes pe toate platformele de streaming și la radio. La acest moment, piesa este în Top 10 în Media Forest Săptămânal, pe locul #9, este în trending pe YouTube, atingând poziția #18 în topul general și #11 în cel muzical. Mai mult decât atât, reinterpretarea șlagărului „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară?” primește susținere din partea majorității radiourilor omniprezente pe piață și a celor locale.

Piesa originală a fost compusă de Ion Vasilescu, Nicușor Constantinescu și Nicolaie Vlădoianu, iar pentru noua variantă au contribuit Rareș Mariș, Theo Rose, Costel Domințeanu (DOMINO) și Batrinu Răzvan Marian. De producție s-a ocupat Costel Domințeanu (DOMINO).

„Mi se pare că are ceva aparte muzica veche și mă bucur că am putut face propria noastră variantă a piesei <<Sâmbătă seară>>>. Colaborarea cu Theo a mers ca uns și ne-am sincronizat din punct de vedere al piesei și al videoclipului. Sperăm să vă placă”, a declarat rareș.

Theo Rose a adăugat:

„Am crescut cu muzica veche iar <<Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară>> este printre primele piese pe care le-am și cântat vreodată pe o platformă online. Tot ce e legat de muzica veche e aparte. Muzica veche are și miros. Te transportă în timp. Mi-am cumpărat un pick-up ca să-mi pot păstra și senzația vizuală. Cu rareș aproape că se poate lucra prin bluetooth. E foarte talentat și foarte discret. Mă bucur că ne-a adus împreună o piesă cu istorie și că astfel o putem aduce și în atenția publicului tânăr”.

Fascinați de muzica veche, rareș și Theo Rose au realizat și o sesiune specială, cu instrumentiști și o estetică autentică de local în care muzica de altădată primează. Cei doi au interpretat piesa „Sâmbătă seară” și au realizat, în plus, două cover-uri speciale pentru piesele „Uite așa aș vrea să mor” și „Tu ești primăvara mea”.

VIDEO: rareș și Theo Rose – live session

 

About The Author

By djally

Lasă un răspuns