Cei doi membri The Produc3rz, Dael Damsa si Claude Banks, dupa o vasta experiența ca si songwriteri si producatori muzicali, lucrand pana in prezent cu artisti precum Andra, Voltaj, Otilia, Cleopatra Stratan, Faydee, Celia, Anna Lesko, Mari Ferrari, Angelika Vee, Sinan Akcil etc, au decis sa isi lanseze propriul lor proiect muzicalsub labelul The One Records.

„Proiectul The Produc3rz a luat nastere in urma a 9 ani de prietenie si colaborari pe plan muzical, cand am decis sa ne concentram si pe propriul nostru proiect muzical orientat atat inspre publicul romanesc cat si inspre cel international.“,au mentionat cei doi membri The Produc3rz.

Primul single propus „Boom Body” este un fusion pop trap reggaeton spanglish, o colaborare cu artistele Dominique si Christinne. Dominique a avut pana in prezent colaborari cu Lino Golden si cu labelul HAHAHA Production detinut de Smiley in timp ce artista Christinne, o prezenta fresh in industria muzicala, descoperita de The One Records, isi face debutul in cariera muzicala odata cu acest proiect.

„Colaborarea noastra cu Christinne si Dominique a venit organic deoarece noi lucram deja impreuna in echipa asta si pentru proiectele lor solo. Cand am terminat de compus singleul «Boom Body» am simtit că cele doua artiste ar fi cele mai potrivite pentru a aduce  un touch personal, plin de atitudine dar si sa transmita vibeul pasional al piesei. Piesa povestește despre flirtul dintre femei si barbati,mai exact despre abordarile gresite la care recurg barbatii pentru a cuceri o femeie dar si despre atitudinea ”Play Hard to Get ”, de femei inabordabile afisate de acestea la avansurile sexului opus”, mentioneaza băieții de la The Produc3rz.

Videoclipul este realizat in regia Mau Creative echipa cu care s-a lucrat si la alte videoclipuri lansate de labelul The One Records.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns