Alexia și Antonia, surorile Miu, sunt două tinere românce care au fost crescute într-o familie frumoasă, ambii părinți implicându-se foarte mult în educația lor, fetele având șansa și talentul necesare pentru a păși în frumoasa lume a modei, astfel că au fost numite „Surorile Fashion”, încă de la primul lor podium din 2017.

 În anii următori, au fost încoronate la diverse concursuri de frumusețe la Milano (la Best Kids Models of the Universe 2018 și 2019) și Dubai (la International Fashion Runway Dubai 2020) / (unde au primit amândouă coroana la categoriile lor la IFR Dubai 2020).

 De asemenea, au participat la Săptămânile Modei din Dubai, Praga, Milano și Paris pentru designeri precum Daniela de Souza, MM Milano și United Colors of Benetton.

 Astăzi, sunt cele mai recunoscute tinere surori ale modei din România la nivel internațional.

 Când legendarul designer Michael Cinco și-a creat prima colecție pentru copii în 2021, Alexia și Antonia au devenit ambasadorii săi de îmbrăcăminte pentru copii.

 

 Sunt primele fete tinere pentru care legendarul designer Michael Cinco a creat o colecție și au devenit ambasadorii articolelor de îmbrăcăminte pentru copii ai lui Michael Cinco în 2021.

 Descoperirea Atelierului lui Michael Cinco din Dubai și purtarea creațiilor sale unice a fost o adevărată revelație pentru ele.  De atunci, surorile Miu/Alexia și Antonia au decis să împărtășească această experiență uimitoare făcând rochii magnifice accesibile fetelor de vârsta lor.

 De aceea și-au creat propriul brand, Miu Sisters, iar Sisters’ Love este prima lor colecție, pe care o lansează chiar azi în Dubai.

About The Author

Lasă un răspuns