INVITAȚIE

În una din cele mai importante zile ale anului, când în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Omului, în acest moment istoric deosebit, la care vibrează întreaga lume, prin vocea și gestul Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului, la data de 10 Decembrie 2021, orele 12:00-16:00, se va celebra această zi în amintirea și spre cinstirea tuturor celor care și-au dedicat și sacrificat viața în sliujba idelurilor de promovare și apărare a drepturilor omului și consolidării democrației nîn România, moment la care vă invităm să fiți prezent.

 

Se împlinesc 73 de ani de când Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a adoptat și semnat la 10 Decembrie 1948 la New York, „Declarația Universală a drepturilor omului”, cartea de căpătâi a tuturor țărilor democrate, document fundamental în lupta popoarelor lumii pentru înfăptuirea principiilor și idealurilor  stipulate de CARTEA NAȚIUNILOR UNITE. În întreaga lume se organizează manifestări aniversare care mențin vie flacăra luptei pentru demnitate și libertate, omagiind totodată strădania și sacrificiile celor care și-au făcut un crez de viață din conștientizarea ființelor umane asupra drepturilor și libertăților naturale și sociale ce li se cuvin.

 

Festivitatea va începe la ora 12:00 și va cuprinde:

  • Deschiderea ceremoniei
  • Prezentarea gărzii de onoare
  • Discursurile personalităților vieții politice din România, ale reprezentaților misiunilor
  • Momentul acordării de medalii și diplome
  • Ceremonia religioasă
  • Depunere de coroane de flori la Monumentul Drepturilor Omului, situat în fața sediului central al O.A.D.O. din strada Maior Vasile Băcilă nr. 9, bloc 18, parter sector 2 București
  • Închiderea manifestărilor cu retragerea Gărzii de onoare și a fanfarei militare

Folosim, acest prilej pentru a reitera sentimentul de înaltă stimă și aleasă prețuire pe care vi le purtăm, cu convingerea certă că veți onora această invitație prin depunerea unei coroane de flori de către persoană dumneavoastră  sau un reprezentant al instituției pe care o conduceți.

 

PREȘEDINTE FONDATOR O.A.D.O.

Prof. Univ. Dr. Florentin Scalețchi

About The Author

Lasă un răspuns