MixMusic Radio Romania

Intră cine vrea , pleacă cine poate !

Pepe dă startul petrecerilor fără nicio limită !!! „Nu plecăm acasă” este noua ordine, noul single şi noul videoclip !!!

Este deja o tradiţie ca primăvara să o începem cu Pepe. Şi era păcat să intrerupem aceasta însă artistul a hotărât să facă lucrurile un pic altfel. Astăzi lansează „Nu plecăm acasă”, noul single având toate ingredientele pentru a deveni imnul petrecerilor din 2023. Şi pentru ca lucrurile să fie întradevăr testate, verificate si confirmate, lansarea are loc în Berăria H. Prima vizionare a videoclipului se întâmplă cu o berărie plină fiindcă concertul de 1 martie este SOLD OUT de ceva vreme.

„Nu plecăm acasă” este mai mult o stare decât un single nou, care stare am tot trăit-o pe la concerte fie ele publice sau private, online sau offline. Chiar nu imi aduc aminte când am stat cu oamenii doar 45 sau 50 de minute cum prevăd contractele. De fiecare dată a fost BIS la BIS, la BIS şi atunci era clar că ne trebuie şi un refren pentru aceasta ca lumea să se bucure şi să cânte cu mine. Abia aştept lansarea din BERĂRIA H. Sunt absolut convins că va fi nebunie ca de fiecare dată. Nici nu vom ştii când a trecut timpul şi atunci vom cânta „Nu plecăm acasă” ca să avem un motiv să continuăm.” a spus Pepe.

Cât priveşte partea din spatele lucrurilor, Pepe semnează compoziţia şi versurile Jimmy DUB şi DJ BONNE, videoclipul fiind o nouă colaborare cu Dan Petcan.

CREDITE SINGLE „Pepe – Nu plecăm acasă”

⬜️ Muzica: Pepe, Jimmy Dub, Dj Bonne
⬜️ Versuri: Pepe
⬜️ Editor: Pepe Latin Music
⬜️ Producţie: Pepe Latin Music

YouTube
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2023 MUSICOLOGY L!VE, Toate drepturile rezervate.