Minelli a lansat „Bug a Boo”, o piesă dedicată tuturor celor care s-au săturat de superficialitate și sunt pregătiți să îmbrățișeze cu toată inima autenticitatea lor.

 

Versurile cu mesaj, scrise de Minelli, și aduse la viață de producția lui Viky Red îi confruntă pe cei care își arată sprijinul doar atunci când le convine lor. Energia piesei este palpabilă, atrăgându-te cu ritmul irezistibil și energic.

„Bug a Boo” încurajează ascultătorii să scape de indivizii nesinceri din viețile lor, să „dărâme” fațadele false și să își investească timpul și energia în relații autentice.

În videoclipul muzical pentru „Bug a Boo”, regizat de Quba, Minelli participă fără tragere de inimă la o petrecere. Înconjurată de opulență, ea respinge cu grație interacțiunile superficiale, în timp ce oferă o performanță captivantă. În cele din urmă, videoclipul celebrează autenticitatea și rezistența ei, subliniind importanța de a rămâne de neatins în fața presiunilor sociale.

Minelli este una dintre cele mai de succes artiste și compozitoare din Europa de Est, având la activ numeroase hituri atât pentru ea, cât și pentru alți artiști de succes. Ultimul său album, „Silver & Gold – Chapter II”, a ajuns în unele dintre cele mai mari playlist-uri de pe Spotify și Apple Music, atrăgând audiențe din întreaga Europă și acumulând peste 30 de milioane de ascultări pe Spotify.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns