După ce interpretarea live a piesei „Oriunde ai fi” s-a viralizat pe toate platformele sociale, Dan Bălan lansează oficial piesa care i-a atins pe toți fanii săi, alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

 

„Oriunde ai fi” este o piesă de suflet pentru artist deoarece spune povestea primei sale iubiri. A fost scrisă și produsă de Dan Bălan.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este un artist complet, îmbinând rolurile de cântăreț, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost vreodată nominalizat la un Premiu Grammy (compoziție) pentru piesa „Live Your Life”, colaborarea dintre Rihanna și T.I.

Ca fondator al trioului O-Zone, artistul a scris și produs hitul lor internațional „Dragostea din Tei”, cunoscut și sub numele de „Numa Numa Song”. Piesa a devenit instantaneu o senzație la nivel mondial, ocupând primele poziții în topurile din peste 30 de țări și vânzând peste 12 milioane de exemplare.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns