DATA LANSARII- 28 August 2021, ora 21:00 – Una dintre cele mai strălucite tinere cântărețe ale muzicii pop dezvăluie o nouă piesă „Never Enough” scrisă și compusă de ea însăsi și produsă de Adrian Radu. Piesa se lanseaza alături de un videoclip delicios cu lumini retro și imagini realizate de Marius Dobre și Jonny Vieco in Londra.

________________________________________

Linkuri : Teodora Sava – Never Enough (Official Video)

Teodora Sava este bine cunoscuta publicului roman pentru aparitiile sale la concursurile TV „Next Star” (2013, sezonul 1-finalista) si X Factor (sezonul 7), la multe alte concursuri la care a participat de mic copil, precum si la diverse emisiuni televizate din toata tara. Interpretarile ei, ale unor piese dificile cantate de staruri ale muzicii internationale, au atras atentia presei si a multor oameni implicati in industria muzicala din Romania. Debutul ei în compoziție a fost in proiectele sale muzicale din trecut pentru alti  artisti și in lansarea anterioară a unei piese originale (First- în 2021), cu muzică și versuri scrise în întregime de Teodora.

Piesa „Never Enough” este plină de emoții profunde, care detaliază sentimentele personale, dar și experiența universală a iubirii. Piesa ne vorbește despre o perioadă din viața amoroasă a artistei, în care a iubit profund, dar a primit acest „neajuns”, lipsa sentimentului reciproc. Teodora spune „Nu mă așteptam să lansez această piesă. Scopul său inițial era să-mi descarc furia și tristețea in forma unor versuri, pentru că așa pot scăpa cel mai bine de supărare. Când am vrut să-i adaug o melodie, am vrut totuși să nu fie prea dramatică, să am o concluzie increzatoare, că într-adevăr, el nu mă iubește suficient, dar am încercat destul și acum e momentul sa mă vindec. Acesta este principalul mesaj al melodiei. ”

 

 

Urmareste-o pe Teodora Sava:

 

YouTUBE: http://bit.ly/TeodoraSava

 

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/7znj6DUwIJIAnfiijrw2VS

 

Instagram: https://bit.ly/3fz0JEZ

 

Facebook: https://bit.ly/2IOUSiT

 

Website: https://teodorasava.com/

 

Email: savateona@yahoo.com

 

About The Author

By djally

Lasă un răspuns