Roxana Mag, Sean Norvis și Mircea Știopon au colaborat pentru a aduce în fața publicului o versiune neașteptată a single-ului ”Noaptea pe la 3”.

 

La numai două săptămâni de la lansare, piesa produsă și lansată de Norvis Music crește tot mai mult în ”Trending for music”, în momentul de față aflându-se pe locul doi, rupe TikTok-ul, fiind din ce în ce mai des utilizată, având peste 50.000 de clipuri, și se află în top 10 Shazam România.

 

După cum se poate observa în clipul de pe YouTube, melodia a avut un impact imens asupra celor prezenți la Timișoara Music Awards 2023, unde publicul a dansat și a fredonat versurile cu o energie molipsitoare.

 

Un stil muzical nou, electro popular a fost gândit până la cel mai mic detaliu de către Sean Norvis, iar rezultatul s-a dovedit a fi un hit.

 

”Iubim foarte muzica electronică și cea populară, așa că ne-a venit ideea să le combinăm și să creăm ceva nou, cu care să facem lumea să simtă că trăiește”, ne spun Sean Norvis și Roxana Mag.

 

Iar piesa ”Știu că mori de al meu drag” lansată în urma cu 1 an, în aceeași formulă, tocmai a intrat în Top 100 Music Video Romania.

 

About The Author

Lasă un răspuns