În kilometrul 0 al Iașiului, Parc Palas Mall (pe 9-10 septembrie), se strigă adunarea la DISKOteka Festival 2023 a unora dintre cei mai reprezentativi artiști ai anilor ‘80-’90, la nivel global.
Kaoma, SNAP!, Ice MC, Fun Factory, East 17, Fab Morvan (Milli Vanilli) ori clasicii Saragossa Band, Mauro, Francesco Napoli sunt emblematicele vedete ale genurilor pop, dance și eurodance care au bucurat generații. Și care vor face echipă, în cele două zile dedicate distracției, dansului, muzicii și răscolitului amintirilor, cu seturile lui Dj Conte dublat de repere incontestabile ale muzicii clasice românești precum Johnny Săndulescu și Gheorghe Gheorghiu.

De altfel, întâlnirea acestuia din urmă cu Francesco Napoli, cel ce a atins recorduri de popularitate colosale cu succesul ”Balla, Balla”, unul din artiștii pe care românul i-a admirat întotdeauna, se va ”solda” cu un schimb reciproc de melodii, care vor fi interpretate de fiecare în manieră proprie. Momente inedite ce sigur vor face deliciul publicului.

Gheorghe Gheorghiu: ”Va fi reuniune de clasă, de generație în lumea muzicală europeană”

”Afișul festivalului îi cuprinde pe mulți din cei care au animat petrecerile din întreaga lume în anii ‘80 și ‘90. Nu exagerez când spun că va fi cea mai mare discotecă în aer liber tributară muzicii acelei perioade”, consideră Gheorghe Gheorghiu, artistul cu două cetățenii, dar o singură mare iubire, muzica pe versuri în limba română. ”Sunt fericit că mă număr printre artiștii români care au definit muzica acelor vremuri. Va fi reuniune de clasă, de generație în lumea muzicală europeană”, adaugă artistul român despre evenimentul ce va pune Iașiul pe harta marilor evenimente muzicale din 2023.

About The Author

Lasă un răspuns