Cântăreața de muzică populară și petrecere, din Timișoara, Simona Ruscu și-a schimbat numele de dragul fanilor. Așadar, artista a ales să fie simplu: Simona Rusu.

“De câte ori mă prezentăm cu numele Simona Ruscu, lumea mă memora Rusu, așa că nu am mai stat pe gânduri și am ales să fiu pe înțelesul publicului meu”, spune Simona Rusu.

Simona a realizat în primăvara anului 2023 la București primul sezon de podcast intitulat Vocea Generației, un proiect inedit pentru zilele noastre, ce are ca scop promovarea oamenilor de tradiție, dar și reîntoarcerea românilor la origini ori de câte ori aceștia simt nevoia, iar producătoarea a fost chiar Andreea Marin. Prin conceptul Vocea Generației, Simona visează să îi poată susține și pe alți artiști aflați la început de drum.

Simona Rusu lansează în prezent melodie după melodie pe canalul ei de youtube, și se bucură să fie invitată la evenimente publice sau private din România sau diaspora alături de formația sa, unde face show.

În această toamnă, cântăreața mai bifează o dorință din copilărie: aceea de a prezenta artiști. Alături de Dan Negru, Simona Rusu va fi prezentatoare la Timișoara Music Awards, ceremonie ce va avea loc pe 23 septembrie 2023 la Timișoara în parcarea VIP – Iulius Townîncepând cu orele prânzului până după miezul nopții.

“A fost o onoare pentru mine această propunere, fapt ce dovedește că nimic nu e întâmplător, iar dacă ai răbdare, toate vin la momentul potrivit!”

About The Author

Lasă un răspuns