Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa „Noaptea ne fură iubiri”, disponibilă pentru ascultat în articol.

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose – Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

 

„Noaptea ne fură iubiri” este extrasă de pe albumul „Cântece de Inimă”, pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. „Cântece de Inimă” vine alături de piese cunoscute precum „Hai, Inimă!” și „Îndrăgostiți de atâtea ori”, și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose – Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa „Llamame”.

În 2022, a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”. Anul trecut, artistul a prezentat primul album, „Fiesta’23 „, o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Cămașa”, „Gipsy Run”, „Bravo Lor Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm „Roata”, cu Damian Drăghici, „Fără Tine”, cu Bogdan de la Ploiești, „Stinge Luminile” cu Irina Rimes, „Ca-n România” cu MIRA și „Sângele Frate Nu Te Face” cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

About The Author

By djally

Lasă un răspuns