Noi, la Sonus Records, am început anul în forță, iar la fel a făcut și AMMA. Artista noastră a lansat primul ei single, intitulat ”Diggy Dance”.

AMMA a început să studieze acest domeniu din clasa a 5-a, când a fost descoperită de profesorul său de muzică. La scurt timp, a ajus să facă parte din corul școlii, unde a descoperit a doua sa iubire, muzica.

„Fac ceea ce îmi place și încerc să înfrumusețez realitatea în care trăiesc prin astfel de activități. De asemenea, mereu mi-au plăcut provocările și să fiu creativă, să îmi pun amprenta”, ne-a spus AMMA.

Prima iubire a artistei a fost dansul, considerând că poate fi descrisă ca artă, mereu fiind inpsirată de către aceasta.

„Dansul este prima cale spre lumea artistică pe care am pășit. Primul lucru pe care l-am descoperit este simțul ritmului. Piesa prezintă bucuria de a dansa, de a vorbi prin mișcările corpului și de a străluci prin mișcare.

Prezintă cum, fără a-ți păsa de ce spun ceilalți și de obstacole, poți ajunge în vârf. Face referire și la curaj, atitudine și încredere de sine.

Consider că arta te face să ai o perspectivă mult mai fascinantă asupra lucrurilor, face viața mai frumoasă, scoate la iveală o semnificație mult mai profundă pentru ideea de a trăi cu adevărat”.

Versurile au fost scrise chiar de către AMMA, muzica a fost asigurată de către Ava și de către Mihai Grecan, instrumentalul a fost pus la dispoziție de Horia Stan, iar producția îi aparține lui Mihai Grecan.

 

About The Author

By djally

Lasă un răspuns